0
0
0

7 причин вибрати маркерну дошку

7 причин вибрати маркерну дошку

Магнітно-маркерна дошка – незамінне обладнання для навчання та проведення корпоративних нарад в офісі. На відміну від крейдової, маркерна дошка забезпечує більшу контрастність написаного і не бруднить руки при догляді за поверхнею. Виріб має багато інших переваг: нижче ми перерахували причини купити маркерну дошку.

Універсальність застосування

Маркерна дошка – важливий функціональний елемент як у житловому будинку, так і громадській установі. Діти люблять писати на білій глянцевій поверхні маркерами, не забруднюючи рук, тому вироби встановлюють у школах, дитсадках і центрах, університетських аудиторіях. Більш того, корисна дошка буде і в дитячій спальні, особливо для творчих дітей, які люблять малювати та візуалізувати.

Маркерними дошками оснащують конференц-зали та переговорні кімнати в офісах компаній та підприємств. Вона ідеально підходить для проведення презентацій, брейнштормів, тимбілдінгів та навчальних заходів.

Легкість догляду

Покриття маркерної дошки – кілька почергово запечених за високих температур шарів полімерного складу, який утворює рівну поверхню. Писати на ній дуже легко і просто: не потрібно прикладати великих зусиль, адже маркер, що сухостирається, буквально ковзає.

Як відмити маркерну дошку? Щоб прибрати написане, достатньо дочекатися, поки висохне маркер, а потім змахнути все губкою. Перевага колосальна, якщо порівнювати з крейдовою дошкою: руки не брудняться, і губку не треба мочити. Також періодично потрібно протирати поверхню спеціальним очищаючим спреєм, який усуває старі забруднення.

Кріплення без проблем

Як повісити магнітно-маркерну дошку? Для цього по кутах передбачено отвори. З їх допомогою ви робите розмітку і кріпите в них метизи, після чого навішаєте дошку. Кріплення йде в комплекті до дошки, тому вам не доведеться шукати його на ринку або в магазині.

Довговічність

Дошки стійкі до механічних пошкоджень та служать протягом усього експлуатаційного терміну. Основа дошки – металополімерний лист, додатково посилений алюмінієвим профілем. Тому виріб зберігає свою форму і не деформується протягом років, не схильний до корозії. Міцне покриття забезпечує стійкість до подряпин та ударів. Однак це не означає, що потрібно перевіряти дошку на міцність: все ж таки намагайтеся писати акуратно і не допускайте ударів, кидків предметами в обладнання.

Великий вибір

Залежно від характеристик маркерної дошки можна підібрати виріб на свій смак:

  • обладнання в різних розмірах - 1,2 х0, 9 м, 1, 5х1 м та ін;
  • виріб з кількома поверхнями, що дозволяє збільшити площу написання;
  • підлогові та настінні варіанти.

У каталозі інтернет-магазину ТСО можна підібрати дошки як для невеликих офісних приміщень та конференц-залів, так і просторих класів, груп у дитячих садках. Для оснащення дитячої кімнати також є мініатюрні дошки з однією поверхнею, які не займуть зайве місце.

Багатофункціональність

Роблячи замовлення маркерної дошки під розмір, ви зможете надалі використовувати її для кількох завдань. Перша та основна – це для написання сухостираємими маркерами, які краще купити у спеціалізованому магазині. Друга опція – це можливість кріпити фотографії та зображення до дошки магнітами. Візуальне підкріплення інформації дозволить вплинути на інформацію, що запам'ятовується.

Виправдана вартість

За дотримання правил експлуатації дошка більш ніж виправдає себе і прослужить десятиліття. Якщо покриття подряпається, його можна відновити.

У каталозі ТСО представлений широкий асортимент обладнання. Також у нас є коркова дошка.

Коментарі