0
0
0

Варіанти корисних подарунків для дитини на Новий рік

Варіанти корисних подарунків для дитини на Новий рік

Настав Новий рік, а за ним наближається і Різдво. Напередодні свят дорослі ламають голову над тим, що подарувати коханому чаду. Якщо звичні ляльки-стрілялки вже не вражають, та й ви плануєте презентувати щось корисне, радимо звернути увагу на різні види демонстраційного обладнання. Варіанти корисних подарунків дитині – нижче.

Подарунок на Новий рік дитині дошкільного та молодшого шкільного віку

Так-так, робити корисні подарунки чотирирічкам теж можна, головне – підібрати презент відповідно до побажань адресата. Що буде цікаво дітям дошкільного віку та маленьким школярам?

  1. Дошка для малювання дитяча. Магнітно-маркерні панелі використовуються в школах, ВНЗ та офісах, не виняток – і дитяча. Устаткування з магнітно-маркерним покриттям дозволяє малювати сухостираємими маркерами та прикріплювати картинки, фотомагнітами. Для малюків до кімнати варто взяти компактну модель мобільного типу на ніжках. Так ви зможете переставляти дошку у разі перепланування на інше місце та оформляти гармонійний, функціональний інтер'єр. Дошка не вимагає особливого догляду – дитина сама зможе витирати написане губкою, головне – користуватися тільки сухостираємими маркерами. Також періодично обробляйте поверхню спеціальним очищаючим спреєм.
  2. Ще один варіант розвиваючого подарунка для дитини – дитячий планер на стіну. Планер - пристосування для самоорганізації та вироблення дисципліни, на якому маркером можна писати та малювати. Якщо дитина вже вміє читати, на планері ви зможете писати список завдань, розклад у школі. Так малюк не забуде, що йому потрібно виконати протягом дня або які книжки/зошити скласти у портфель.

Маркерна дошка на подарунок, як і планер, – чудовий спосіб прикрасити інтер'єр та подарувати синові чи доньці радість.

Подарунки підліткам

Підлітковий вік - час, коли діти перестають цікавитися іграшками і часто починають вивчати профільні предмети або навіть готуватися до вступу до ВНЗ. У цьому їм допоможуть такі пристрої:

  1. Скляна дошка – різновид магнітно-маркерної дошки, з тією лише різницею, що основа даного пристрою - скло, спаяне з металевою підкладкою. Це досить дороге обладнання, яке виглядає презентабельно і виправдовує вкладені гроші. Поверхня вкрита декількома шарами фарби, ідеально рівна та плоска. Писати на такій дошці одне задоволення. Крім того, до покриття можна прикріплювати фотографії та малюнки за допомогою магнітів. Маючи під рукою таку дошку стаціонарного чи мобільного типу, школяр зможе ефективно готуватися до доповідей та виступів.
  2. Коркова дошка – ось що допоможе дитині навчитися досягати своїх цілей та візуалізувати бажання. Як вибрати пробкову дошку на подарунок? Шукайте модель з натуральної пробки (такий матеріал має здатність відновлювати свою структуру) компактних розмірів, щоб вмістити панель на стіні в дитячій. До коркової дошки можна кріпити кнопками фотографії, малюнки, знімки, не боячись зіпсувати поверхню.
  3. Стильна грифельна дошка із чорною матовою поверхнею ідеальна на подарунок творчим дітям. Панель на всю стіну зробить інтер'єр унікальним, підкреслить почуття стилю та гарний смак власника. На такій дошці можна малювати крейдою, писати написи техніки леттеринг і т.д. Доглядати грифельну дошку дуже просто: досить протирати губкою поверхню. Правда, не уникнути крейдового пилу, прибрати який легко за допомогою пилососа.

Усі види демонстраційного обладнання можна знайти у каталозі інтернет-магазину ТСО.

Коментарі