0
0
0

Екскурсія для школярів

Екскурсія для школярів

Кожна дитина, кожен школяр, хоч раз у житті стояв біля дошки, хоч раз у житті витирав її після уроків та намагався не залишити розводів на поверхні. 


Але хтось з нас запитувався, як же виготовляються дошки, що з ними відбувається до того моменту, як вони опинилися у класі? Напевно, що ні.


Минулого тижня 18-го червня школярі Харківської спеціалізованої школи II-III ступенів №3 під час літнього табору відвідали наше виробництво та побачили усі етапи створення крейдової дошки. Усе почалося з цеху порізки металу. Потім ми перейшли до ділянки напівфабрикатів, де був зображений процес кріплення металевої поверхні до металу та створення заготівлі для дошки. Після цього ми відправились до цеху зі збірки дошки. Там фахівці показали, як кріпиться профіль до безпосередньо поверхні дошки та діти самостійно зібрали власну дошку під наглядом наших спеціалістів. Та коли дошка вже була готова, її відправили до пакувальників, що додали усе необхідне для навчання.


Тому TCO boards company пропонує Вам відвідати наше виробництво та власними очима побачити, як же виготовляються дошки, що ми бачимо кожного дня у школі.


Реєструйтесь на екскурсію через менеджера, щоб побачити, що відбувається “за кулісами” та дізнатися, які таємниці заховані за дошкою у школі.

Коментарі