0
0
0

Чому бізнес-тренери використовують фліпчарт

Чому бізнес-тренери використовують фліпчарт

Відвідування майстер-класів, тренінгів та семінарів – важлива частина корпоративного життя в сучасних компаніях. Освітні заходи для співробітників дозволяють прокачати їх скіли, зробити ще мобільнішими і адаптувати до реалій сфер, в яких вони працюють. Організатори навчальних заходів, у свою чергу, зацікавлені в тому, щоб зробити такі івенти максимально ефективними та інформативними для учасників. Спростити подачу інформації для слухача і максимально залучити його до обговорення вдасться за допомогою фліпчарту для бізнесу.

Вибір фліпчарту: на що звернути увагу

Фліпчарт – дошка для презентацій, яку використовують у корпоративній сфері, дитячих навчальних закладах та спеціалізованих навчальних центрах. Широке застосування легко пояснити: такі дошки компактні і трохи важать, але при цьому багатофункціональні і практичні. Вони підходять як для мітингів та переговорів, так і для проведення онлайн або офлайн уроків.

Як сконструйовано фліпчарт? Основа виготовлена з металополімеру та з лицьового боку покрита декількома шарами фарби. Поверхня – ідеально рівна, однакової товщини по всій площі, тому писати чи малювати у ньому – одне задоволення. Панель посилена алюмінієвою рамкою, яка не дає дошці деформуватися та забезпечує стійкість до механічних пошкоджень. Передбачено також додатковий захист на кутах у вигляді пластикових заглушок, щоб мінімізувати ризик травмування. Є захисні заглушки і на ніжках: так при переміщенні фліпчарта ви не подряпаєте підлогу.

Дошка встановлена та надійно кріпиться на триногу, що регулюється за висотою від 1100 до 1800 мм. Що стосується розмірів самої дошки, то в нашому магазині можна купити фліпчарт габаритами 60х90 см або 70х100 см. У верхній частині дошка оснащена притискною планкою для паперу або перекидного блокнота, у нижній – полицею для губки, маркерів, магнітів.

Чим хороші фліпчарти для презентацій

Використання фліпчарта під час демонстрації полегшує проведення та допомагає краще засвоїти інформацію. Як це працює?

  1. Багатофункціональність обладнання. На глянцевій поверхні можна писати або малювати сухостираємими маркерами. Щоб відобразити будь-яку ідею чи гіпотезу, ви можете записати ключові слова, намалювати символи чи малюнки. Після того, як вся площа дошки буде зайнята записами, достатньо витерти спеціальною губкою, головне – дочекатися повного висихання пігменту. Дошка має магнітні властивості, тому до неї можна кріпити малюнки, фотографії, графіки за допомогою магнітів. Нарешті спеціальна притискна планка дозволяє фіксувати блокнот або аркуші із записами. Так можна використовувати готові матеріали під час презентації.
  2. Обладнання для проведення презентацій дозволяє максимально залучити до процесу учасників мітингу. Так, під час обговорення будь-якої теми або питання, мозковий штурм модератор може записувати ідеї на дошці, залучаючи кожного учасника.
  3. Невеликі розміри та вага. Компактні дошки зручно брати із собою на виїзні заходи: конструкція не займає багато місця в машині та може регулюватися по висоті. Особливий догляд не потрібен: достатньо протирати губкою і періодично обробляти спреєм, що очищає.

Фліпчарт якої фірми кращий?? Демонстраційне обладнання від фабрики ТСО використовується в школах та дитячих садках, офісах компаній. Ми співпрацюємо із замовниками на постійній основі, що краще за будь-які аргументи говорить про якість нашої продукції.

Коментарі