0
0
0

Переваги скляних маркерних дощок

Переваги скляних маркерних дощок

Сучасний офіс – це оснащення робочих місць функціональною технікою, професійне виконання обов'язків співробітниками та, звичайно, презентабельне демонстраційне обладнання. Різні дошки та фліпчарти полегшують комунікацію між учасниками конференцій, переговорів, презентацій та інших заходів. Нижче ми поговоримо про характеристики скляної мобільної дошки і про те, чому варто вибрати саме цей тип обладнання у ваш офіс.

Дошка для малювання маркером зі скла: властивості виробу

Скляна дошка для маркера – презентабельне обладнання преміум-класу. Їм оснащують, в основному, офісні приміщення статусних компаній, які дорожать своєю репутацією і дбають про візуальну складову інтер'єрів кабінетів, в яких розташована їхня компанія. Стильний, бездоганний зовнішній вигляд – ключова перевага скляної дошки, завдяки якій продаж панелей зростає.

Скляна дошка для малювання маркерами має двошарову структуру. Нижня частина – металевий профіль, якого кріпиться елемент зі скла. Фасадна панель, у свою чергу, виготовляється з глянсового ESG скла. Це скло, що відповідає високим вимогам безпеки. Воно загартовується над звичайної печі з допомогою роликів, а з допомогою повітряної подушки, яку під заданим кутом розміщують панель скла. За рахунок цього заготовка не піддається деформації та відрізняється ідеально рівною площиною.

Надійне спаювання металевого елемента з металевою основою – гарантія високої міцності та стійкості виробу до механічних пошкоджень.

Переваги скляної дошки для писання маркером

Чому варто вибрати маркерну дошку зі скла?

  1. Висока естетика та презентабельний зовнішній вигляд. Скло органічно вписується в сучасні, урбаністичні інтер'єри офісів, підкреслюючи їх функціональність та мінімалістичність. До того ж поверхня панелі ідеально рівна, не має деформацій і тріщин, що є додатковим плюсом.
  2. Рівномірне фарбування панелі забезпечує як естетичність продукції, так і її функціональність. На фарбованому склі чітко і контрастно виділяється написане або намальоване маркером, тому вам не доведеться займатися відновленням покриття дошки.
  3. Безпека. Торці панелі добре відшліфовані та відполіровані, тому дорослі співробітники та діти захищені від порізів та інших можливих травмування дошки. Елемент кріплення дошки до стіни надійно впаяний у металеву пластину, що унеможливлює ризик падіння виробу зі стіни.
  4. Довговічність та функціональність. Багатошарове покриття дошки фарбою та спеціальними складами захищає панель від вигоряння на сонці, тому пігмент не зблякне з часом. Міцне загартоване скло стійке до подряпин та пошкоджень, зберігає ідеально рівну поверхню без подряпин та сколів.
  5. Скло не вбирає пігмент, тому через кілька років панель буде виглядати як нова, на відміну від металополімерної.

Відмінності скляної дошки для писання маркером - в тому, що вона встановлюється на спеціальну опору. Це оптимальний варіант для тих, хто часто проводить навчальні заходи та збори на виїзді, тому потребує презентабельного мобільного обладнання.

Щоб дошка прослужила якомога довше, дотримуйтесь правил експлуатації. Для писання використовуйте лише яскраві флуоресцентні маркери та купуйте їх у перевірених продавців. Як і маркерну дошку у Харкові, витирати написане потрібно спеціальною губкою, а для додаткового очищення використати спрей.

Коментарі