0
0
0

Популярні види офісних дощок

Популярні види офісних дощок

Двигун сучасної компанії – це не тільки компетентні та мотивовані співробітники, а й правильне оснащення офісу. Говорячи про оснащення, ми не маємо на увазі комп'ютери, принтери, МФУ: очевидно, що без техніки неможливо виконувати обов'язки. А ось різноманітне демонстраційне обладнання стане естетичним та функціональним доповненням інтер'єру. Так, звичайна маркерна дошка, встановлена у конференц-залі, зробить переговори та презентації ще більш результативними. Про те, які офісні дошки та фліпчарти використовуються в компаніях, йтиметься нижче.

Магнітно-маркерна дошка

Маркерна дошка – оновлений варіант традиційного шкільного обладнання для написання крейдою. Меламінову або грифельну поверхню замінило глянсове покриття, яке наносять пошарово на металополімерний профіль і запікають при високих температурах. Але головна відмінність – у тому, що на поверхні пишуть маркерами сухостираємого типу. Від перманентних маркерів їх відрізняє можливість забрати пігмент після висихання. А ось якщо ви напишіть щось звичайним маркером на такій дошці, прибрати слід навряд чи вдасться. Щоб зберігати зовнішній вигляд презентабельним протягом років, виробники рекомендують використовувати спеціальний спрей для очищення: їм потрібно обробляти поверхню раз на пару днів.

Скляна дошка

Якщо вироби з металополімеру відрізняються доступністю та демократичним зовнішнім виглядом, то скляна дошка для записів прикрасить інтер'єр. Більш висока ціна виправдана презентабельністю та високою естетикою, а ще довговічністю. Панель зі скла стійка до подряпин, пошкоджень забезпечує легке ковзання маркера по поверхні. Тим не менш, це не означає, що обладнання можна цілитися м'ячем або іншими предметами. Оскільки це скло, то ризик порушення цілісності завжди існує. Так що випробовувати пристосування на міцність все ж таки не варто.

Фліпчарт

Компактне обладнання мобільного типу, корисне під час проведення мозкових штурмів, тимбілдингів, глобальних презентацій та просто навчальних заходів. Фліпчарт, як і маркерна дошка, виготовляється з металополімерного профілю, покритого кількома шарами фарби. На ринку представлені мініатюрні моделі в розмірах 60х90 см та 70х100 см. Встановлено поверхню для написання на триногу, яка може оснащуватися маленькими коліщатками для легкого переміщення. У верхній частині панелі є притискна планка: завдяки ній обладнання можна використовувати як дошку для документів. До магнітної поверхні магнітами кріплять зображення, знімки, фото.

Коркова офісна дошка

Мінімалістичні пробкові дошки органічно впишуться в інтер'єри з натуральною текстурою та матеріалами. Виготовляються вироби із коркового дерева та сортів деревини, які за властивостями ідентичні. Завдяки цьому поверхня дошки майже повністю відновлюється після проколів кнопкою, скріпкою. В офісі обладнання використовують для того, щоб прикріплювати до нього документи, зображення, інфографіку, фото, нагадування.

Коркова дошка, як і інші пристрої, випускається в різних розмірах, тому можна легко підібрати обладнання у велику кімнату або невелике приміщення.

Планер

Популярна настінна дошка, яку встановлюють як в офісі, так і вдома. Виробляються моделі з магнітними властивостями або без них для кріплення на стіну. Пристосування підходить для того, щоб фіксувати розклад, нагадування, список робочих завдань, а також порівнювати продаж чи інші показники роботи співробітників.

Коментарі