0
0
0

ТОП-5 ідей з декорування пробкової дошки

ТОП-5 ідей з декорування пробкової дошки

Коркова дошка в дитячу чи офісне приміщення – функціональний та естетичний елемент інтер'єру, з яким вдасться заповнити порожнє місце на стіні. Вироби органічно вписуються у дизайни, виконані з використанням натуральних матеріалів та фактур. Але крім приємної естетики, пристрій можуть виконувати й інші функції. Про те, для чого потрібна пробкові дошки і як їх можна прикрасити, йтиметься нижче.

Переваги пробкової дошки

Коркова дошка стане зручною та красивою платформою для розміщення інформації на паперових носіях. Виготовляється продукція з натуральної пробки, яка, у свою чергу, виготовляється з кори деяких порід. Пробка в процесі обробки спресовується, не зазнаючи жодних інших виробничих технологій. Саме тому, купуючи пробкову дошку, ви можете бути впевнені на 100%, що у вашому офісному кабінеті чи спальні висітиме екологічне та безпечне обладнання. Такий матеріал не виділяє токсичних речовин і може встановлюватися навіть у групах дитсадків. Щоб додатково посилити пробкову основу, її оснащують алюмінієвим профілем, який захищає виріб від деформації протягом експлуатаційного терміну.

Ключова причина, щоб вибрати оформлення коркової дошки з фотографіями, – це висока здатність деревини відновлюватись. Так після того, як ви витягнете кнопку з дошки, вона практично повністю відновить свою форму, а отвір від голки затягнеться. Таким чином, обладнання можна використовувати практично необмежену кількість разів.

У чому переваги такого рішення?

  • Найбільш природний вигляд і текстури дерева в житловій кімнаті. З дошкою атмосфера в спальні або офісі стане більш м'якою і теплою, що сприяє відпочинку і розслабленню.
  • Універсальність. На поверхню дошки можна кріпити фотографії, зображення, нагадування на клейких листах, розклад домашніх справ чи уроків для дитини.
  • Щодо невелика вага.
  • Легкість кріплення: для фіксації дошки на стіні в комплекті йде потрібне кріплення, а виконати роботу зможе практично кожен.
  • Компактність. При кріпленні на стіну дошка не займає багато місця, і це одна з причин, чому пробкові поверхні встановлюють у невеликих квартирах та приміщеннях.

Нижче розглянемо, як оформити коркову дошку.

Як прикрасити пробкову дошку: 5 оригінальних способів

Щоб пробка в будинку чи офісі виглядала стильно та презентабельно, ловіть універсальні ідеї.

  1. Що повісити на коркову дошку? У спальні чи вітальні на поверхню найчастіше кріплять фотографії. Розмістіть знімки трохи хаотично, щоб додати «повітря» між зображеннями та надати більш «живий», атмосферний вигляд дошці. Можна навіть деякі знімки обернути навколо осі: так ви зробите дошку по-справжньому оригінальною.
  2. Якщо вам не подобається природний відтінок дерева, спробуйте пофарбувати коркову дошку. Для цього використовуйте водоемульсійний розчин або будь-який інший, який можна використовувати в житлових приміщеннях. Досвід покупців показує, що матовий фініш виглядає більш органічно. Забарвлену дошку можна прикрасити за власним бажанням.
  3. Зробіть мудборд, прикріпивши фото та малюнки бажань, до досягнення яких ви прагнете.
  4. Тематичне оформлення дощок, наприклад напередодні свят, повідомить приміщенню урочисту атмосферу. Наприклад, перед різдвом можна прикріпити гілки ялинки або гостроліста, невеликі шкарпетки для подарунків Санти або карамель-тростину.
  5. Розвісьте знімки на нитках, натягнутих поперек дошки, як мотузки для білизни. Залиште місце між знімками, а самі фото можна закріплювати прищіпками.

Великий вибір пробкових поверхонь є в каталозі ТСО. Також у нас можна вибрати маркерну дошку в офіс та школу.

Коментарі