0
0
0

Вимоги до пробкової дошки для домашнього офісу

Вимоги до пробкової дошки для домашнього офісу

Коркова дошка – елемент сучасного та функціонального офісного приміщення. Невигадливий, на перший погляд, виріб допоможе правильно зонувати кімнату та заповнити порожні стіни. А ще на пробковій дошці зручно вішати нагадування, фото, паперові документи для загального ознайомлення тощо. Але щоб такі панелі окупилися та приносили користь, варто враховувати низку моментів при покупці. Про те, якою має бути коркова дошка для нагадувань, йтиметься нижче.

Характеристики та виготовлення пробкових дощок

Коркова дошка для робочого столу – оптимальний у плані екологічності та безпеки матеріал. Панель має двошарову конструкцію. Нижній шар виготовляється з пресованої крихти деревини, після чого покривається верхнім шаром – тонким зрізом кори коркового дуба. Виріб має естетичний, презентабельний вигляд, повідомляє приміщенню природне та м'яке звучання.

В цілому, обробка деревини, яка використовується у виготовленні коркових дощок, мінімальна. Це дозволяє максимально зберегти природну текстуру деревини та убезпечити людей, які працюють у приміщенні, від негативного впливу хімічно активних речовин.

Коркова дошка: як використовувати

Таку панель встановлюють як у житлових, так і офісних приміщеннях. Для чого варто купити пробкову дошку?

  1. Кріплення фотографій та зображень. Якщо це приймальна або загальний офісний кабінет, на дошку можна кріпити кнопками фото співробітників із спільних корпоративів, виїздів та просто цікаві знімки робочих моментів. Також панель можна використовувати як платформу для позначення досягнень або найпродуктивніших співробітників періоду, наприклад.
  2. Стенд для нагадувань. У кухні або холі офісу дошка буде збирати навколо себе співробітників, якщо на ній розміщувати всілякі нагадування про дзвони, презентації, переговори, необхідність виконання тих чи інших робочих завдань. Це дуже зручно: замість того, щоб кожному працівнику нагадувати про захід, достатньо раз повісити носій з інформацією.
  3. Напередодні свят дошка може стати платформою для реалізації творчих ідей та задумів. Красиво прикрасьте дошку до Нового року, використовуючи гілки ялини або гостролиста, маленькі дзвіночки або шкарпетки для подарунків Санти. Так ви створите святкову атмосферу в офісі та подаруйте піднятий настрій усім.

Але щоб обладнання прослужило кілька років та виправдало вкладені кошти, при виборі варто врахувати низку моментів.

Якими мають бути пробкові дошки

На що звернути увагу при замовленні дошки?

  1. Розміри коркової дошки. Вибирайте пристрій, який займе порожнє місце і впишеться в інтер'єр, при цьому не перевантажуючи його візуально громіздкістю та солідними габаритами. У той же час, панель має бути в міру місткою, щоб на ній вдалося закріпити численні документи та нагадування.
  2. Вага. Натуральна пробкова дошка важить небагато: невеликий пристрій 60х40 см важить 3 кг. Тому якщо при відносно малих габаритах дошка важка вам намагаються продати фальсифікат, у виготовленні якого не використана натуральна пробка.
  3. Як кріпиться коркова дошка? Продукція від перевірених виробників комплектується монтажним комплектом, за допомогою якого можна самостійно прикріпити дошку. Відповідно, вибирайте варіант з металовиробами для кріплення.
  4. Натуральна пробка здатна відновлюватись після проколів. Перевірте панель на цю властивість при покупці.

Пробкові дошки у різних розмірах є в каталозі ТСО. Також у нас можна замовити настінний планер.

Коментарі