0
0
0

Як оцінити якість матеріалу пробкової дошки

Як оцінити якість матеріалу пробкової дошки

Дошка з корковим покриттям – відмінне інтер'єрне рішення у вітальню, кухню або офісне приміщення. Незважаючи на простоту конструкції та зовнішнього вигляду, дошка дуже функціональна та практична. До неї кріплять всілякі нагадувань на папері, фотографії, інфографіку, розпорядження для співробітників і т.д. Тому з дошкою приміщення відразу набуває житлового, динамічного вигляду. Щоб придбання виправдало вкладені кошти, при виборі важливо оцінити характеристики виробу. Яким має бути матеріал для коркової інформаційної дошки, розберемося нижче.

Конструкція коркової дошки

Як влаштована коркова дошка? Основа – панель із природного коркового матеріалу, який виготовляють із натуральної кори деяких порід дерев. Ця панель посилена алюмінієвою рамкою, яка повідомляє виробу міцність, стійкість до механічних пошкоджень та деформацій. Щоб убезпечити оточуючих та мінімізувати ризики, алюмінієві куточки закриваються спеціальними пластиковими заглушками. Сама дошка доповнюється зручним ремкомплектом та інструкцією з встановлення, тому монтувати дошку на стіну можна самостійно.

Простий пристрій та відсутність додаткових деталей – це можливість використовувати дошку відповідно до потреб. Для чого стане в нагоді таке обладнання, поговоримо нижче.

Коробка: властивості та функції

Виріб незамінний як вдома, так і в офісному приміщенні.

  1. У дитячій кімнаті коркові елементи ідеально вписуються в інтер'єр, оформлений у спокійних, теплих природних тонах та текстурах. За бажання можна оформити цілу стіну корковою панеллю: до її поверхні ви зможете кріпити фотографії дитини, вашої родини, малюнки та вироби малюка. Коли син чи донька лише вчиться читати чи долучається до ведення домашнього побуту, можна писати невеликі доручення та залишати їх на дошці прикріпленими. Так вказівки будуть на увазі, і дитина нічого не забуде.
  2. Де не обійтися без коркової дошки, то це в офісі. У спільній кімнаті або на кухні, де збираються всі співробітники, до дошки можна кріпити нагадування, таблиці з показниками роботи відділів та менеджерів, графік проведення заходів та мітингів або просто вітання зі святами. Аркуш паперу, зафіксований шпилькою або кнопкою, не впаде вниз, тому всі зможуть ознайомитися з представленою інформацією. А після зняття матеріалу коркової офісної дошки не залишається отворів.

Щоб виріб прослужив якомога довше, замовляти обладнання все ж таки варто у перевірених виробників.

Вибір коркової дошки: важливі моменти

Купуючи коркову дошку, ми за замовчуванням робимо вибір на користь виробу з натурального коркового матеріалу. Не завжди фактичні якості відповідають заявленим. На що слід звернути увагу?

  1. Якщо основний елемент виготовлений з масиву коркового дерева, сам матеріал повинен бути досить пружним, у міру твердим і відмінно відновлюватися після проколів. Спробуйте придавити дошку нігтем - вдавлений слід через якийсь час повністю зникне. Це і є критерій, за яким вибирають дошки із натуральної корки.
  2. Рівень виготовлення обладнання загалом – маркер того, як виробник дбає про безпеку покупця. Наявність алюмінієвої рамки та пластикових куточків буде плюсом: так ризик травмуватись мінімізований.
  3. У числі позитивних якостей коркової дошки – невелика вага, навіть при значних габаритах.

Підбирати дошку в бажаних габаритах можна в каталозі інтернет-магазину ТСО. Також у нас представлені фліпчарти для бізнесу.

Коментарі