0
0
0

Фліпчарт для дитячого садка: корисність та безпека

Фліпчарт для дитячого садка: корисність та безпека

Більшість людей – візуальні. Це означає, що для створення нової інформації важливо прочесть текстове опис, побачити це своїми очима. Але особливо важливо візуальне підкріплення в роботі з детьми. Демонстрація картинок, інфографики, простих таблиць сприяє більш ефективному отриманню даних і більшому віддаче від навчання. Во багатом, це й обусловило широке застосування демонстраційного обладнання в установах для дошкільників. Нужен ли фліпчарт на уроках в дитячому саду і що він дає, розбираємося нижче.

Дитяча дошка фліпчарт: що це таке

Фліпчарти активно використовуються в офісах компаній, навчальних закладах та центрах, у тому числі і дитячих садках. Назва обладнання походить з англійської мови (flip - "крутитися", chart - "таблиця"), що означає перекидну таблицю, панель. По суті, це невелика дошка розмірами 60х90 см або 70х100 см. Основа виготовляється з алюмінієвого профілю та додатково посилена металевою панеллю, для більшої стійкості та стійкості до механічних пошкоджень. Зверху така дошка покривається декількома шарами полімерного матеріалу, що утворює ідеально рівну гладку поверхню. Сама панель встановлена ??на спеціальну триногу з пластиковими заглушками на ніжках, які запобігають появі подряпин на ламінаті або лінолеумі.

Дошка фліпчарт магнітно-маркерна для дітей багатофункціональна. На гладкій, білій поверхні панелі можна малювати спеціальними сухостираємими маркерами. Щоб стерти пігмент, достатньо дочекатися повного висихання і пройтися поверхнею призначеною для догляду губкою. Магнітні властивості поверхні дозволяють кріпити до неї магніти фіксації малюнків, таблиць, фотографій. Таким чином вдається комбінувати різні способи подачі матеріалу, щоб діти не втрачали інтерес до об'єкта вивчення і краще засвоювали матеріал. Нарешті, купити фліпчарт можна для роботи з паперовими блокнотами. Вони кріпляться до панелі за допомогою спеціального кріплення у верхній частині дошки: у роботі з таким блокнотом ви просто перевертаєте аркуші паперу з інформацією та переходите до наступного аркуша.

Важливо: оскільки йдеться про виготовлену з металу конструкцію, гострі кути магнітно-маркерного фліпчарта для дітей також захищені особливими пластиковими куточками. Це робить продукт безпечним у будь-якому середовищі.

Користь та безпека дитячого фліпчарту

Чому варто вибрати фліпчарт для дитячого садка?

  1. Він ідеально пристосований для демонстрації та візуального підкріплення інформації. Фліпчарт, за яким діти можуть малювати з магнітом, має високу контрастність, на ньому відмінно видно фарби та кольори, тому малюнки та написи будуть видні навіть з далеких парт. Вихователі та педагоги можуть заздалегідь підготувати картинки для використання під час уроків: їх легко зафіксувати магнітом.
  2. Простий догляд та довговічність. За умови, що ви дотримуєтеся елементарних правил догляду за дошкою, вона збереже свій початковий вид та експлуатаційний ресурс протягом десятиліття. Написане витирається за допомогою губки, а усувати застарілі забруднення можна, обприскуючи поверхню щодня очисним спреєм.
  3. Високий рівень безпеки. Надійна, стійка стійка, посилення профілю, наявність заглушок на кутах гарантує безпроблемне використання та мінімізацію ризиків.

У каталозі фабрики ТСО представлені також фліпчарти для переговорів: обладнавши такою дошкою конференц-зал, ви зможете проводити заходи та досягати поставлених завдань.

Коментарі