0
0
0

Облаштовуємо переговорну кімнату для IT-сфери: фліпчарти

Облаштовуємо переговорну кімнату для IT-сфери: фліпчарти

Дефіцит часу – те, що визначає реальність. Нам не вистачає часу практично на все: вирішення робочих завдань, поїздки за місто, повноцінне спілкування із друзями. Але особливо гостро брак годинника відчувається в розрізі роботи, адже постійно щось вимагає оптимізації. Здавалося б, така проста та зрозуміла річ, як спілкування та переговори з партнерами, часто не реалізується повною мірою. Щоб спростити повідомлення співрозмовникам і зробити презентацію продукту більш переконливою, все більше компаній оснащують конференц-зали фліпчартом для переговорів. У чому переваги такого рішення, поговоримо нижче.

Фліпчарт для переговорної кімнати: що це

Вибір магнітно-маркерного фліпчарту для оснащення офісу – це завжди правильне рішення. Просте на вигляд демонстраційне обладнання є багатофункціональним, практичним і довговічним. Конструктивно воно є дошкою розмірами 60х90 см або 70х100 см. Сама панель виготовлена ??з металопластику та посилена алюмінієвим профілем, який повідомляє додаткову стійкість до деформацій. Панель покрита декількома шарами полімерного складу, що формує ідеально гладке, рівне покриття для писання та малювання. Воно зберігає цілісність, не подряпується навіть за інтенсивного використання.

Панель кріпиться до стійкої триноги, ніжки якої закінчуються пластиковими заглушками. Завдяки цьому на підлоговому покритті не утворюються подряпини та сколи. Щоб знизити ризик травмування, гострі кути також захищені.

Для яких цілей стоить купити фліпчарт у Києві?

  1. Нанесення текстової інформації, малюнків, графіків, таблиць. Для цього використовуються спеціальні сухостирані маркери. Витерти написане легко губкою дочекавшись повного висихання фарби. Поверхня зберігається білою і глянсовою протягом усього експлуатаційного ресурсу, якщо періодично обробляти її спреєм, що очищає.
  2. Кріплення малюнків, таблиць, фото та інших паперових носіїв із графічною інформацією за допомогою магнітів. Щоб швидше та простіше донести до слухачів інформацію, просто закріпіть на магнітній дошці серію картинок.
  3. Використання перекидного паперового блокнота. Він фіксується до верхньої частини дошки за допомогою спеціального кріплення та зручний тим, що листи з написаним можна перевертати.

Такие доски – универсальны и позволяют решать массу задач.

Фліпчарти для IT: варіанти застосування

Застосування дощок на треногах у сфері IT має безліч переваг:

  • Можливість використовувати фліпчарти під час переговорів. На невеликій дошці ви можете коротко і зрозуміло розписати переваги продукту, при необхідності прикріпити малюнки та фото, щоб зробити подачу інформації більш переконливою та розташувати партнерів до собі;
  • ідеальний фліпчарт для проведення мозкового штурму. Обмінюючись ідеями та думками щодо будь-якої теми, важливо записувати їх, щоб потім знову повертатися і, можливо, знаходити цікаві висновки;
  • фліпчарт під час мітингу – ще один варіант застосування. Ділові зустрічі з партнерами або іншими співробітниками також краще організовувати так, щоб не упустити важливу інформацію. Для цього і потрібне обладнання.

Загалом фліпчарт має невеликі розміри та важить відносно небагато. Його легко переміщати між приміщеннями і навіть будинками, не потрібний особливий догляд, конструкція стійка та невибаглива до умов зберігання. У нашому каталозі ви знайдете декілька варіантів фліпартів. У блозі – статті про матеріал коркової офісної дошки та її застосування.

Коментарі