0
0
0

Портативні офісні дошки зі скла: огляд основних варіантів

Портативні офісні дошки зі скла: огляд основних варіантів

Сучасні офісні інтер'єри - це історія не тільки про зовнішній лоск і статус, але й функціональність. Щоб обстановка в приміщеннях для співробітників була комфортною і сприяла продуктивній роботі, варто подбати про ергономічні меблі та обладнання. Скляні дошки в офісі – must-have в оформленні конференц-залів, переговорних та навчальних центрів. Які типи дощок представлені на ринку і як правильно їх підібрати, йтиметься нижче.

Влаштування скляної дошки для маркера

Преміальне демонстраційне обладнання в офісах компаній наголошує на іміджі та репутації компанії, вказує на її високий статус. Скляна дошка – відмінне рішення, щоб візуально виділити мінімалістичність та презентабельність інтер'єру. А ще – обладнати офіс багатофункціональним та довговічним пристроєм для проведення лекцій, нарад, презентацій тощо. Велика вартість такого виробу повністю виправдовується естетикою, довговічністю.

Підставою виготовлення дошки – як мобільної, і стаціонарної – є скляна плита. Матеріал виготовлення – глянсове скло ESG, яке відрізняється високою безпекою та міцністю. Воно гартується з використанням повітряної подушки: на ній під кутом розташовується скляна плита, що, на відміну від роликового конвеєра, виключає утворення деформацій та нерівностей. Готовий виріб – ідеально рівний, гладкий.

Маркерна дошка скляна офісна посилена металевою підкладкою, спаяною з панеллю. За рахунок цього скло стає міцним, стійким до механічних впливів та високих/низьких температур. Фаска обробляється, завдяки чому краї згладжені, відполіровані та безпечні для користувача. Щоб скло зберігало привабливий зовнішній вигляд, поверхня скла рівномірно фарбується. Стійкість до ультрафіолетового випромінювання забезпечує яскравість та збереження кольору. Сама пластина кріпиться до стійкої стійки з п'ятьма коліщатками: така конструкція легко переміщається між приміщеннями і не створює складнощів при транспортуванні.

Як використовують скляні мобільні дошки?

  • На поверхні скла пишуть, малюють зображення, наносять цифрові значення;
  • Магнітні властивості покриття дозволяють розміщувати фотографії, малюнки за допомогою магнітів.

Доглядати обладнання дуже просто. Достатньо дочекатися повного висихання пігменту, після чого протерти поверхню спеціальною губкою. Видаляють старі забруднення очищаючим спреєм.

Офісні дошки для записів зі скла: як вибрати

Представлені на ринку мобільні скляні дошки можуть відрізнятися за різними параметрами:

  1. Розміри – перше, на що потрібно звернути увагу при купівлі скляної матової дошки для записів. Залежно від габаритів переговорної або конференц-зали підбирають і дошку. У каталозі нашого інтернет-магазину представлені позиції 70х100 см у вертикальній орієнтації.
  2. Цвет и тип стекла. Оптимальный вариант – доска с матовым финишем, на котором не отражаются блики, поэтому все присутствующие смогут увидеть написанное на стекле без проблем. Что касается оттенка, то тут все индивидуально. Универсальным по-прежнему остается белое или черное стекло: оно вписывается в любое цветовое решение интерьера, что подтверждают отзывы о стеклянных магнитно-маркерных досках.
  3. Стійкість опори та надійність кріплення скла – важливі моменти, від яких залежить безпека користувачів.

У каталозі ТСО представлені мобільні скляні дошки в широкій гамі кольорів. Також у нас можна підібрати дитячу дошку фліпчарт.

Коментарі